Waargebeurde verhalen, Vanaf 9 jaar, J. Bout en N.J. Spaan

Matthew Henry Een schatgraver in stilte (J. Bout en N.J. Spaan)

Wat is het stil in de studeerkamer van dominee Henry. Ingespannen leest hij Gods Woord. Soms kijkt hij diep in gedachten voor zich uit. Dan neemt hij zijn pen, doopt hem in de inkt en begint te schrijven.

Dominee Matthew Henry was een Engelse predikant. Hij leefde van 1662 tot 1714. Dominee Henry is niet zo oud geworden – 51 jaar was hij toen hij stierf – maar toch heeft hij heel veel geschreven. Hij heeft een verklaring van de Bijbel geschreven, die nu nog overal in de wereld gelezen wordt, ook in ons land. Dominee Henry leefde vanaf zijn kinderjaren dagelijks bij de Bijbel, de Heilige Schrift. En in de Bijbel vond hij steeds weer nieuwe schatten.

Leeftijd vanaf 9 jaar. Prijs 9.50.

 

Deel dit boek via: