Waargebeurde verhalen, Vanaf 9 jaar, J. Bout en N.J. Spaan

Het geheim van de bedelaar (J. Bout en N.J. Spaan)

John heeft er genoeg van. En goed ook! Hij laat zich niet langer door zijn vader als een kleine jongen behandelen. In een donkere nacht gaat hij er stilletjes vandoor. Op zoek naar avontuur. Dat vindt hij bij een brute roversbende.
Zo begint zijn veelbewogen leven. Is dat de vrijheid die hij zoekt?
Toch voelt hij er zich thuis. Totdat…

John wordt in ongeveer 1570 op het landgoed van een rijke edelman geboren. Hij trouwt met Elizabeth Knox. Zij is de dochter van de bekende John Knox, de reformator van Schotland. Op 52-jarige leeftijd sterft John Welch als bedelaar. Een bedelaar? Waarom wordt hij zo genoemd? Daarin ligt het geheim!

Vanaf ongeveer 9 jaar. Prijs 10.90.

Deel dit boek via: